Trees Janssens


Statenlid en frac­tie­voor­zitter

Mijn naam is Trees Janssens, ik ben geboren en getogen in Zeeuws Vlaanderen en ik woon in Middelburg met twee geadopteerde honden en twee geadopteerde katten. Mijn achtergrond is MSc Total Quality Management en ik ben werkzaam als organisatieadviseur en interim manager.

Sinds 2019 ben ik fractievoorzitter van Partij voor de Dieren Zeeland. Ik ben trots op onze inbreng omdat we daarmee altijd de aandacht vestigen op de effecten van het provinciaal beleid op dieren, natuur en milieu. Er is nog veel te doen en ik ben er dan ook trots op om lijsttrekker te mogen zijn voor de komende Provinciale Statenverkiezingen.

Mijn drijfveer is ‘verbeter de wereld begin bij jezelf’. Mijn streven is: meer harmonie tussen mens en natuur met respect voor dieren. De wereld redden begint dicht bij huis en daar draag ik graag mijn steentje aan bij. Zeeland heeft heel wat te bieden en kan koploper zijn in gezondheid van de leefomgeving en productie van plantaardig voedsel, maar daar is wel wat voor nodig!

Dieren kunnen niet kiezen, jij wel. Kies Partij voor de Dieren.

Gerelateerd

Een terugblik - Symposium 'Vogel­griep in de delta' 25 februari

Vogelgriep gaat niet meer weg en bedreigt niet alleen de kippen, eenden en kalkoenen in de overvolle stallen maar ook de wilde vogels en zelfs zoogdieren. Uiteindelijk is ook de mens niet veilig. De structurele oplossing moet gezocht worden waar ook de oorzaak ligt: in de pluimveesector. En tot die tijd moet de overheid zijn verantwoordelijkheid nemen. Dat waren kort door de bocht de uitkomsten v...

Moties Nieuws