Op Wereld­die­rendag aandacht vragen voor de stal­branden


Want wc-rollen zijn beter beschermd dan stal­dieren

16 oktober 2019

Het is een jaarlijkse traditie voor de Partij voor de Dieren, het publiek wijzen op misstanden die bij dieren veel leed veroorzaken. Dat gebeurd door flyers uitdelen en met mensen in gesprek te gaan. Dit jaar (2019) was gekozen voor de stalbranden in Nederland. Afgelopen zomer zijn er weer bijna 180.000 dieren omgekomen tijdens de verschillende stalbranden.

Zeeuwse leden van de Partij voor de Dieren gingen daarom op 4 oktober de straat op om met mensen in gesprek te gaan over de stalbranden en welke maatregelen de Partij voorde Dieren wil om (pluim)vee beter te beschermen.

Dit jaar was er gekozen om aanwezig te zijn op de weekmarkt in Vlissingen en bij het festival 'Veste Verlicht' in Goes. De meeste mensen waarmee in gesprek werd gegaan waren geïnteresseerd in het onderwerp en reageerden positief op de acties die de Partij voor de Dieren wil.

Gerelateerd nieuws

Opruimen in de Goese Polder

Zaterdag 21 september 2019 was het World Clean Up Day. Werkgroep Zeeland van de Partij voor de Dieren organiseerde die dag ee...

Lees verder

Een kijkje in 'de keuken' van de Provincie Zeeland

Op vrijdagavond 18 oktober 2019 kwamen zo'n twintig Zeeuwse leden van de Partij voor de Dieren naar de ledenbijeenkomst. Loca...

Lees verder