Een kijkje in 'de keuken' van de Provincie Zeeland


20 oktober 2019

Op vrijdagavond 18 oktober 2019 kwamen zo'n twintig Zeeuwse leden van de Partij voor de Dieren naar de ledenbijeenkomst. Locatie was deze keer het Provinciehuis Middelburg. Sinds de verkiezingen in maart 2019 is de Partij voor de Dieren eindelijk vertegenwoordigd in Provinciale Staten.

De bijeenkomst startte dan ook met een korte uitleg over het werk van Provinciale Staten. Die informatie werd gegeven door Trees Janssens, lid van Provinciale Staten en Max Harte, burgercommissielid.
Het tweede deel van de avond bestond naar keuze uit de film #Powerplant of een rondleiding door een deel van het Abdijcomplex.

De tour ging door eeuwenoude gangen naar de crypte, de statenzaal en vergaderruimte van Gedeputeerde Staten. Een mooie gelegenheid om eens op plaatsen te komen, waar je anders niet zo snel komt.
De avond werd informeel afgesloten met een drankje en kleurrijke veganistische hapjes.

Gerelateerd nieuws

Op Werelddierendag aandacht vragen voor de stalbranden

Het is een jaarlijkse traditie voor de Partij voor de Dieren, het publiek wijzen op misstanden die bij dieren veel leed veroo...

Lees verder

Vegan Vlag wapperde in Tholen

Op donderdag 31 oktober 2019 heeft Trees Janssens, Statenlid voor de Partij voor de Dieren in Zeeland de Vegan vlag gehesen b...

Lees verder