De Zeeuwse deel­nemers aan de Kickstart 2022


15 juni 2022

Afgelopen zondag 12 juni reisden 5 Zeeuwse (werkgroep)leden naar Zeist voor de eerste dag van de Kickstart 2022. De Kickstart is een interne opleiding voor leden die willen bijdragen aan het laten groeien en ontwikkelen van de partij. Dit was de eerste van de drie opleidingsdagen.

Oprichter van de partij en oud-fractievoorzitter Marianne Thieme was deze dag een van de sprekers. Ze legde aan de hand van haar boek Groeiend Verzet uit hoe de PvdD expressieve politiek bedrijft. De andere sprekers, waaronder Christine Teunissen (Tweede kamerlid) en Xandra van den Bleek (Projectleider opleiden en coachen) vertelden over de partijstructuur en op welke manieren je als lid actief kunt zijn, hetzij op politiek of ondersteunend niveau.

Er waren zo’n 170 leden uit het hele land aanwezig, waarvan de helft nog nooit eerder bij een evenement van de partij aanwezig was geweest. Ontzettend goed om te zien dat het gedachtengoed van de partij steeds meer (nieuwe) mensen aanspreekt.

De vijf Zeeuwen zijn na deze eerste dag geïnspireerd en vol enthousiasme teruggekeerd naar Zeeland en kijken uit naar de volgende opleidingsdag.

Wij staan voor:

Gerelateerd nieuws

Interview met Trees Janssens

Voor de tweede editie van InZeeland, het gratis magazine van de Provincie Zeeland, is Trees Janssens geïnterviewd over haar w...

Lees verder

Team Zeeland was aanwezig bij de Klimaatmars 2022 in Rotterdam

Zo'n 10.000 mensen gingen afgelopen zondag straat op voor een eerlijk klimaatbeleid, waaronder een aantal Zeeuwse leden. Zij ...

Lees verder